Innovation og teambuilding

Opnå effektiv innovation OG effektiv teambuilding i én og samme seance

Der findes ikke noget der er mere involverende, energiskabende og teamopbyggende end idéworkshops, hvor medarbejdere får mulighed for at skabe og diskutere idéer, der kan sikre ny vækst og indtjening for virksomheden.

Innovation er afgørende for vækst og indtjening – Teambuilding er afgørende for teamånd og produktivitet

Innovation er afgørende vigtigt for vækst og økonomisk afkast i virksomheder. Senest dokumenteret i år via en stor PriceWaterhouse & Coopers undersøgelse. En stor McKinsey undersøgelse fra sidste år dokumenterede, at virksomheder prioriterer alt for få ressourcer til egentlig innovation. Ikke at forveksle med almindelig produkt- og forretningsudvikling.

Samtidig har virksomheder de senere år været nødsaget til at trimme omkostningerne, hvilket bl.a. er gået ud over teambuildingseancer til trods for, at teambuilding er så vigtigt for energien, produktiviteten og sammenhængningskraften i et team.

IdeaTeambuilding skaber effektiv innovation OG effektiv teambuilding

Vi har taget konsekvensen af ovenstående udfordringer og udbyder teambuilding-seancer med fokus på innovation og brug af vore særdeles effektive innovationskoncepter, herunder ikke mindst vores idéworkshop-koncept. Vi kalder konceptet IdeaTeambuilding.

Du betaler blot 10.000 kr. ex. moms – og du får alt dette med i prisen

Vi tilbyder IdeaTeambuilding til denne særdeles attraktive pris, som bør matche selv det mest pressede afdelingsbudget:

  • IdeaTeambuilding er en intensiv innovationsworkshop, der sikrer et maksimalt idégrundlag til at udvikle effektfulde koncepter inden for et givent udviklingsområde.
  • IdeaTeambuilding workshoppen varer 3-8 timer, og kan derfor passes ind i diverse éndagsarrangementer, seminarer, afdelingsdage, mv.
  • Konkret består selve workshoppen af: kort præsentation af fokusområde, vidensmæssig inspiration, idégenerering via diverse metodikker, formulering af idéer i konceptark samt diskussion og kvalificering af idéer/koncepter.
  • Workshoppen munder ud i et antal veldefinerede idéer og koncepter, der direkte kan arbejdes videre med efterfølgende.

IdeaTeambuilding-seancen kan foregå hos jer. Eller endnu bedre hos nogle af de inspirerende kursusudbydere tæt på natur og vand, som vi har fundet og lavet attraktive aftaler med.

Ring 26 10 00 77 – og lad os aftale et uforpligtende møde, hvor vi kan snakke nærmere om dette unikke og nyskabende koncept.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *