Om os

 


Effekt Marketing & Innovation er startet op ud fra en vision om, at tilbyde virksomheder professionel og værdiskabende rådgivning inden for salg, markedsføring, innovation og kundeloyalitet. For hvert af disse områder har Effekt Marketing & Innovation udviklet flere unikke koncepter baseret på nogle af de stærkeste kompetencer i markedet. Og vi tror så meget på vore koncepter, at vi tør tilbyde betaling i forhold til den effekt vi skaber.

Frederik Hansen, Cand. Merc.Frederik billede

Effekt Marketing & Innovation er grundlagt af Frederik Hansen, som gennem de sidste 20 år har arbejdet med salg, marketing, innovation, strategi, markedsanalyser og kundeloyalitet hos en række store og udfordrende virksomheder. Her kan nævnes Apple, TDC, European Directories og Orange.

Jane Nymann Jensen, Cand. Merc.Billede Jane

Jane har gennem 16 år arbejdet som senior medierådgiver for en række store, internationale virksomheder hos flere af landets største mediebureauer. Jane kan via denne baggrund yde en sikker rådgivning om hvilken markedsføring og hvilke medier, der sikrer størst cost-effektivitet.

Tanja Hammer, Cand. Merc.Billede Tanyia

Tanja har arbejdet med salg og marketing samt coaching hos Sonofon, IBM, Carat Danmark og Right, Kjær og Kjerulf.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *