PR & blogging

Få en høj ROI gennem effektiv PR og blogging

Vi hjælper både etablerede virksomheder og startups med at skabe effektiv og markant synlighed gennem PR og blogging inklusive beregning af løbende ROI.

Vores PR og blogging-koncept i korte træk

Vi har en stærk forretningsforståelse, og med skarpe vinkler og grundfortællinger får vi jeres budskab ud på tværs af forskellige kanaler.

  • Vi udarbejder effektfulde pressehistorier/-meddelelser og udsender disse til relevante pressemedier med opfølgning efter behov.
  • Vi laver løbende blogs på bl.a. LinkedIn, hvor vi kort og præcist skriver historier om den pågældende kunde og dens produkter.

Vi er linket op til ledende personer hos ca. 3200 virksomheder og til samtlige, vigtige venture- og kapitalfonde samt business angels i Norden opbygget gennem en årrække. Vi laver også blogs på internationale medier målrettet jeres kunder. Konceptet rammer således et stort antal potentielle kunder og et stort antal potentielle investorer.

Konceptet koster blot 8.000 kr. ex. moms pr. måned for en pressehistorie med udsendelse og opfølgning – og tre blogs. Konceptet er fleksibelt, hvor man kan skrue op og ned efter behov. Traditionelle PR-bureauer tager til orientering fra 20.000 kr. ex. moms per måned for en mere begrænset ydelse.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med effektiv PR og blogging, så kontakt os på 26 10 00 77 eller info@effektmarketing.dk